…okies…..
aku sudah jumpa ni…semalaman sampai kesiangan aku cari, rupanya benda ni di sini juga…apa? ini yang mau attach gambar di posting ni..adeehh itupun bhaaa..kesian dik lho..Bilang Blog punya HELP ni..kalau post guna EDIT HTML memang nda nampak ini insert image, colours dan lain-lain..hahahaha…lucu…blog yang satu lagi boleh pula aku buat..KENAPA LAH AKU NI LEMBAP SANGAT…itulah kuling…

Lain-Lain Cerita:

my BUJANGSSS – Jajang

Juan dan Jajang masih lagi cirit birit..semalam bawa g HOSPITAL KOTA BELUD…mama yang bawa…doktor yang check juan rasanya Kadazan…very friendly,,, sementara doktor @ MA ka durang panggil tu pakai baju biru…sooo unfriendly..sampai Jajang pun nangis takut..and he not even try to comfort her..cam annoying adalah…ish–ish..ish..inilah kalau KEMUDAHAN…bukan BERBAYAR kan..manalah durang mau layan baik-baik..LU SAPA OO??..nda palah..siapa juga kami ni..insan-insan yang memerlukan rawatan kan..bukan nda mampu..tapi dah pergi KLINIK hari itu kena bagi ubat masih juga …puncanya hari sabtu kami g Gui Brothers, ada free drink Ribena (juan panggil Air Bina)dibancuh…lepas minum Juan muntah, jajang cirit, selang esok jajang muntah, cirit birit..huhu Wallahualam…semoga jadi pengajaran untuk tidak mengambil /membeli sebarang minuman atau makanan yang tidak diketahui cara pembuatannya…

ok tu jak..lama-lama nanti buat perangai berukbands ni…

Advertisements

About mamajnjnj@anangsue

Orang.Kampungan

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s