Salam

Penat apanya, tukar template lagi bung!. Masuk Penciling ni yang terakhir sekali aku pilih adalah dalam 5 templates aku cuba. Siapa-siapa yang melawat tadi mesti boring tengok aku tukar-tukar ni. Lepas ni cuba untuk nda menggatal-gatalkan tangan menukar template lagi. Ndapalah.

Kiranya mau pergi tadi ikut Abah JnJ latihan bola tampar dekat Sunny Tg Aru. Tapi hujan nda jadilah. Rahmat juga sebab boleh berehat di rumah sambil tukar template.

Tadi masak tomyam santan/susu. Bolehlah. Tiada muka-muka kelat yang ditunjukkan oleh tukang rasa masakanku. Kecuali JnJlah…bukan apa pedasssss.

Lepas ni mau belajar cara-cara simpan link dan hiasan-hiasan blog yang sewaktu dengannya. Maklumlah masih dalam kategori baru lagi.

Itu jak. Malas mau tukar font untuk entri post. Yang ini pun ok juga.

Signing Off~

Advertisements

About mamajnjnj@anangsue

Orang.Kampungan

3 responses »

  1. sizuka[Izzati] berkata:

    yg ni pun cantik dan simple.sweet je:)

  2. lawa la kak bckground ko. d mn mo cr ar? hehe

  3. sizuka:haa..itulah pasal..punya banyak kak try tadi..terpikat dgn yg ini pula..minimal
    thanks 🙂

    bebe:cuba cari di blogger template..byk tu kuar..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s