Salam

Akhirnya…..ini juga template yang aku pilih….
Terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi datang.
Nantilah aku berjalan-jalan di blog kamu ya.
Sekarang mau pergi hospital dulu.
Sesak nafas pula…adehh

Pray for me

Signing Off–

p/s :sesak nafas bukan disebabkan menghadap blog ya….ada sebab lain…minta-minta nda ada apa-apa yang serius…Insya Allah
p/s:elemen lain akan ditambah contohnya follower setia aku..jadi janganlah terasa ya kalau tiada pula kamu nampak di sini…nanti aku update…

Advertisements

About mamajnjnj@anangsue

Orang.Kampungan

2 responses »

  1. FCUTEAM berkata:

    nape akak sesak nafas akak?… citerlah.. aiz nak tahu.. risau gak dengar sesak nafas..

    comal blog baru.. ^__^ macam sambut bufday ari ari ^__^

    Aiz latest entry
    Blogger sekarang masak tak sedap tapi paksa orang makan?
    Blogger jenis apakah kamu? PENIPU?
    Original waka waka bukan shakira la

  2. hahaha..sambut besday ya..dalam hidup akak 2x je sambut tau..memang tak dibiasakan dari kecik..bapak seorang yg garang..tapi baikk..

    ok..,jap lagi kak post entri terbaru ye..panjang sket kot..
    tq for ur concern (betulka b.i tu?)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s