Putih bukan jingga
bukan merah jambu
bukan bunga
hanya putih dan aksara biru hijau oren
gambar statik
cuma ada kunjungan dari kamu
yang punya hati

aku lihat hanya putih
kornea mataku kah yang salah
atau irama talian masih belum meresap masuk
singgahsana lamanku

aku terus merungkai tanya demi tanya, namun tiada jawapan
rupanya aku hanya berbicara sendiri…

benar bung!
i can see white screen over here

(cheh, puisi picisan nih)

~ya aku nda nampak langsung sudah jingga dan merah jambu tu….kamurang nampak ka? Buat lawak broadband aku ni
-hsdpa sama edge saja wcdma yang line biru tu langsung nda keluar sudah. adakah ini petanda syarikat telekomunikasi kesayanganku akan memutuskan broadband pada bila-bila masa. tepuk kepala tanya bil multimediamu..lalalala

Advertisements

About mamajnjnj@anangsue

Orang.Kampungan

2 responses »

  1. Anna Boleyn berkata:

    hana nampak je ni. maybe tak load habis lagi kot. 🙂

    p/s: jom lah tengok pengalaman hana masa nuffnang sharring session kat sini :

    http://hanalovenest.blogspot.com/2010/07/nuffnang-sharring-session-pak-li.html

  2. tak habis load apanye hana..dari semalam bukak macam ni..isyarat tu isyarat..
    tadi cuba buka sharing season tapi tak boleh..laa ni boleh kot
    🙂
    thanks singgah n komen

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s