Salam
Nekad sudah ni. Dengan nda rela hati terpaksa juga. Terasa diri tidak diiktiraf. Mana-mana banner yang hilang dari sini, kamurang tahulah apa dia. Namaku tiada di situ juga. Ndapalah. Aku kan orang kampungan. Sudah periksa dua minggu, masih tiada juga. Namaku masih tiada di situ. Oh aku lupa, aku orang Kepulauan Sulu pula. Hahahaha.
Oh well.
Lalalala
Advertisements

About mamajnjnj@anangsue

Orang.Kampungan

9 responses »

  1. mata kondo onegai-shimasu ne?
    ohh yess, aku orang jepang rupanya…

  2. zulkbo berkata:

    salam bertandang di hari minggu
    yang ceria..moga sihat di samping
    tersayang…جزاك اللهُ خيراً

  3. FCUTEAM berkata:

    wassup mama? hmm..?

    Aiz latest entry
    Aiz return.. haha.. memang takleh blah

    ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

  4. salam kembali en.zul..terima kasih komen

    aiz :timakasih..rasanya saya dah pandai guna link ni..tima kasih

  5. Gee berkata:

    aiii naa mama..pa yg ko nekad2 ne…sa ne mcm bingung2 telampauan mkan ubat mangkali …hehehee

  6. huhu kakgee..pura-pura tia nampak lagi apa yang hilang sini..hehe

  7. Anna Boleyn berkata:

    rajin betollah mama ni tuka layout! cari kat mana? boley share link tak? sebab hana ingat nak tuka layout juga. 🙂

    p/s: hari ni macam2 slot baru akan keluar di HLN. Ada petua, ada resipi, love quotes and banyak lagi. jemput baca yerr. 🙂

  8. cik hana-sudah dijawab pertanyaan itu, sila lihat komen2 mamabudak ni kat tiga entri HLN
    peace! hehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s