Salam
Ini entri sepantas mungkin. Ada terbaca dari Mom Bloggers Planet. Sebab kononnya free kan. Jadi sila back up Blog anda secepat mungkin. Ada kriteria-kriteria lain juga yang menyebabkan blog itu dipadam. Jadi yang blog tiada kriteria seperti yang disebutkan, ngak usah bimbang kok. Cumanya, aku perlu pergi dulu, walau apa pun harus diback up juga. Takut pula Blog i ni terdelete uols. Untuk keterangan lanjut sila pergi ke Mom Bloggers Planet ya. Terima kasih MBP sudi share perkara ini.
Babai. Aku mau back up di wordpress..lalalalala
signing off: semalam dah terjumpa dua tiga bloggers yang blognya didelete secara tiba-tiba, seram bung!..habislah karangan puisi syair hamba, gambar gua tak berapa nak kisah. cumanya puisi tu. Okeh babai
p/s selamat memback up and never back down heheheheh!
Advertisements

About mamajnjnj@anangsue

Orang.Kampungan

7 responses »

  1. omg..saya dah post 200 entries d cni.. 😦

  2. Azura Ani Salaim berkata:

    mcm mana mo backup di wordpress sis? kesian ni baru blajar…

  3. Azura Ani Salaim berkata:

    astaga sis, blog MBP pun sudah didelete w/o notice

  4. azura sori baru buka ini, sudah bule buat?..aku ada buka tbaru ini tapi masih bule buka tu..

  5. sizuka[Izzati] berkata:

    hehe sis.sizuka bru siap bt backup dkt wordpress.oh seram sejuk pulak ble die bt keje delete2 blog nih.ni rse mcm nk pkai domain sndiri.hehe.tp duit lom ckup nk bt domain sndiri.cane tu?:P

  6. aima dan sizuka..oke kalu dah back up kan. semalam saya bw ternampaklah beberapa blog yang terpaksa buat baru, ingatkan saja-saja tapi hari ini MBP pun mengesahkannya..apa2hal pun betulkan kalau aku salah fakta ya..
    sizuka huhu..buat masa ni kita membackup dululah 🙂

  7. syahira ariff berkata:

    ish
    takutnya!
    thanx for sharing
    oo mai god abeslaa kalau kena delete

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s