Salam
Maaflah tidak dapat blogwaking di blog kamu semua. Tengah cari-cari template. Geram dengan line broadband selow gabans ni terpaksa tukar juga. Kalau ada yang tersinggah mungkin hairan bertabur semua paparan tadi. Akhirnya wp juga yang aku pilih. Untuk sementara ini ‘undefined’ di atas sebelah kiri tu dalam proses pelenyapan, shoutmix dan lain-lain widget mungkin besok atau lusa akan diwujudkan. Kami balik kampung bung, tidak pasti sama ada boleh atau tidak berbelog dari sana. Yang puas hati pasal template ini terlebih ringan macam hapa jak. Ibarat mungkin kalau badan tu macam lalang, kena tiup angin terbang (adakah?).
Diulangi untuk sementara saja. Sebelum ini berat blog ini dalam 9kb gitu, tapi masih juga lambat meloadingkan dirinya. Bele satu hari ini pasal template saja. Apa-apahal pun puas hati jugalah, walau tidak menarik, skema sikit tapi ringan bung. Untuk kemudahan kamu juga yang pakai broadband selow macam aku ini.
Itu sahaja
Signing Off: Thanks follower, nanti aku follow balik ya….
Advertisements

About mamajnjnj@anangsue

Orang.Kampungan

6 responses »

  1. syahira ariff berkata:

    yg sy punya average speed 0.01 seconds
    tp bila bkk sndirik,rasa slow jugak

  2. sizuka[Izzati] berkata:

    wah skang kaler purple plak.cantik cantik:)

  3. lepas tambah pelbagai widget, espc.menyenaraikan semua bloglist tu dah jadi 140kb..pasni nak kena editlah tu.

  4. Pencacai Alim berkata:

    potong je berukband tuh..pakai streamyx jeh..

  5. PUPUT berkata:

    wahhh..dah tukar purple…lembut je mata memandang..ewahh…ko mst cepat bosan kan..sama gak ngn aku..asyik nak tukar je..hehe..

  6. cikpuanpuput–
    memang cepat bosanlah saya ni, betul..tapi kaler ungu memang berkenaan di hati.pasni nak cari black purple okeh tak? 🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s