Salam
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Entri ini tiada noktah aku tidak marah cuma sedikit bengang pada suami-suami yang tak balik rumah lepas kerja untuk bermain futsal atau badminton atau bola sepak sedangkan di rumah ada isteri dan anak-anak yang berterabur atau isterinya itu uweek uweek dan uweek dan uweek loya muntah segala masak cium bau minyak pun tak lalu asyik uweek uweek dan uweek entah apa yang dimasak anak anak makan pun tak lalu ditambah lagi talian jalur lebar yang mantap dan sedikit-sedikit mati hidup semula yang memang mesra pelanggan betul bayar bulan-bulan tak cukup duit iklan ditempek atas kanan dan antara entri blog memang tak cukup dan isteri terus uweek uweek dan uweek habis perit kerongkong nak marah anak-anak nakal pun tak boleh air mata saja bercucuran mengenangkan nasib diri yang sendirian menangani anak anak masa-masa begini akibat suami yang gila sukan dan lagi sengal bila suami balik rumah mandi baring-baring sambil mengeluh badan penat dan sakit sebab terlebih main fustal badminton bola sepak lalu terus tidur.
weh..ini bukan aku.bukan kamurang.kalau ada berkaitan mungkin hanya kebetulan saja.peace
-yang betulnya dari entri di atas hanya line broadband yang MANTAPSS dan MESRA PELANGGAN..oyeah
signing off
Advertisements

About mamajnjnj@anangsue

Orang.Kampungan

7 responses »

  1. tengkorakemas berkata:

    he takde noktah, lancar je bacaan 😀

  2. PUPUT berkata:

    skali skala g wat riadah xpe la kan mama..klu ari2..mahu kita yg lari dr umah..ekekeke..peace mama..\m/\m/

  3. sizuka[Izzati] berkata:

    whoaaaaah.sy bce ayat sis tu smpai sesak nafas.memang tanpa noktah:P

  4. Azura Ani Salaim berkata:

    Hahaha. Bhya owh. Ada2 jak sis ni. Putus2 nafas sa baca tiada noktah. Keke!

  5. all: sorrylah betul2 sengal semalam tu..adehh line broadband macam ultraman yang sekarat sudah yg lampu kelip2 tu..ishhh

  6. syahira ariff berkata:

    hahaha
    sabar ajerlaa
    jgn dihancurkan broadband tu

  7. syahira..tak sampai hancor..lembik jelah kot hehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s