Salam

Bunyinya macam orang penting kan. Ndapalah. Rasanya lebih ‘selamat’ di kampung. Kalau ada apa terjadi misalannya di tahan akibat hyprem, sekurang-kurangnya ada yang menjaga JnJ. Bukan mahu menyusahkan ibu bapa. Tetapi rasanya tempat terbaik adalah dengan keluarga. Betulkan?.

Insya Allah sekiranya alahan ini berlalu dan aku beransur pulih, aku akan mengaktifkan diri kembali dalam dunia blog. Chewah. Memang perasaan macam orang penting.

Kepada KakGee, Wanie, Azura, Aima, Sizuka, Cheqna, CikpuanPuput, Pencacai Alim dan Tengkorak Emas atau sesiapa sahaja yang selalu datang ke sini aku ucapkan berbanyak terima kasih dan aku hargai kata-kata semangat kamurang. Aku ulangi. Aku sangat-sangat menghargainya.

Peace!
Signing Off

P/s: Tahu-tahu sajalah kan, kalau berada di kampung. Kebarangkalian untuk aktif berblogging akan menurun dengan kekurangan signal berwarna biru. Nescaya trafik aku pun akan merudum (lagi perasaan macam orang penting)

Advertisements

About mamajnjnj@anangsue

Orang.Kampungan

7 responses »

  1. atty's berkata:

    selamat menyambut puasa ye..

  2. Gee berkata:

    mama..rehatlah dulu…kas limpas lu tu mrning sckness ko…nti kalu ko sihat udah baru ko berblog balik…nti sa tulung jaga belog ko…ohohoo…take care mama…muahhh

  3. sizuka[Izzati] berkata:

    sis take care okay.harap2 jnj baik-baik je jg mama dorg.hehe~

  4. Pencacai Alim berkata:

    slamat blk kg..smoga cepat sembuh

  5. tengkorakemas berkata:

    Alahan? Ambilla masa utk rehat, moga cepat sembuh! 🙂

  6. atty:timakasih sudi komen, selamat berpuasa 🙂
    kakgee:aku di sudut2 ruang tamu ini,baru ada line hihi..tenkiu
    izzati: thanks banyak2 🙂
    pencacai alim: tq, semoga
    TE:timakasih 🙂
    p/s:lupa letak nama syahira dalam entri..sori dik..kalu terbaca takda nama kat atas..lupa..syahira selal datang sini juge.. 🙂

  7. hehe..takpe..take your time =)
    ada masa wani dtang klik2 iklan.. tp kdg2 line slow sgt iklan xnk kuar jgk..huuu..
    bgus la kt kg ada jgk org jaga akak kan..
    kirim salam org kg ^_^
    take mama korean =P

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s