Salam
Ada perubahan sikit mungkin. Semalam dan hari ini di rumah mentua, jadi line ada bagus sikit. Banyak yang tertinggal sebab kawan-kawan seblog sudah banyak entri yang tidak sempat dibaca. JnJ, macam biasa sama juga dengan 3rd J, sihat cuma Juan selesma. Tapi alahan aku masih teruk.Nasi dua tiga suap jak boleh masuk. Puasa dapat separuh hari. Apa boleh buat. Adik aku yang sudah 4 atau 5 bulan pula dapat berpuasa. Alahan dia sudah berlalu sebelum puasa lagi. Jeles sikit dengan dia kuat dari aku. Huaaa…..
Arr…. install age of empire. Saja jaklah. Suka game yang buat rumah, berek, kandang kuda segala. Teringat pula main stronghold dulu-dulu.
Blog kawan-kawan, ada yang dapat buka, ada yang tidak dapat buka. Terpaksa refresh balik-balik. Maaflah ya. Ada yang sempat aku tinggalkan komen, ada yang tidak sempat. Lain kali okey
Signing Off
P/S: Kakgee timakasih award, nanti saya balik KK baru saya buat k.
Advertisements

About mamajnjnj@anangsue

Orang.Kampungan

10 responses »

  1. sizuka[Izzati] berkata:

    thanks sis sbb singgah jgk blog sizuka walaupun sis xbpe sihat.mcm biasa.sis take care okeh:)

  2. Gee berkata:

    naaa…tepa tu stngh hari ko posa kan mama..yg pnting ko sihat sana…mcm best ja bnyi game yg ko men tu..sa pun mo cari la heheehe

  3. cheqna berkata:

    semoga alahan itu cepat berlalu =)

  4. Kay Masingan berkata:

    semoga cepat segar bugar balik…:)

  5. akak suhana.. nanti2 buat entry pasal mangga ad .. nk tau mane lg best ngn nuff..hik2
    p/s: pesan pd 3rd J jgn noti2 sgt…cian mama..

  6. tengkorakemas berkata:

    insyaAllah sihatla nanti 🙂

    age of empire!wow, saya suka gak!hehe

  7. LiFe KaMi berkata:

    semoga cepat sembuh..amin

  8. PUPUT berkata:

    alaa..sian ko…xpe laa..tiap baby lain alahan dia kan..abih ko puasa x ni?demi baby tu bek ko xyah puasa kan..kang memudaratkan..semoga ko n baby sihat2 salu…aku pon dah jarang update blog skg..bz sket..kalini ko balik kg belah laki ko plak ke?

  9. sizuka: tq juga ya..
    kakgee:ok tu kakgee..men strategi..
    cheqna: timakasih ya
    kay:tq sudi jenguk dan komen
    wani:alahai..kak saja je letak mangga tu..hehe..tak tengok lagi berapalah pendapatan yg tak seberapa ini
    TE:oo..tq..ok kan (baru jer belajar men ni)
    LK:Insya Allah, amiin. tq sudi jenguk blog dan komen..

  10. cikpp;;laa mana pegi ni lama menyepi..
    aku blk tmpt mak aku…huhu..posa sekerat je..kalu teruk pepagi tu sampai pitam memang tak posalah aku..nasib akulerr ni..tiga2 anak aku cam ni..pasrah..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s