Salam

Selalunya kalau aku rasa ‘sedih’ akan terhasillah lakaran-lakaran seperti ini.

Salam Jumaat semua.

*
*
*
*
pen-drawing
Oh yang ini bukan aku yang lukis, dari google ni, pandai lagi diaorang ni dari aku, sangat kreatif bung!

Signing Off


Advertisements

About mamajnjnj@anangsue

Orang.Kampungan

9 responses »

  1. tengkorakemas berkata:

    menarik juga illustrasi kak! ni kalau warna dgn photoshop mesti lagi gempak! 🙂 selalu kalau tgk karya pelukis memang pelik2 tapi lawa

    p/s:dah test eksperimen TE depan JnJ?he

  2. Anna Boleyn berkata:

    salam.

    wow! cantik nya akak wat pen drawing. tangan berseni jugak akak ni yer. 🙂

    p/s : ini misi membalas 172 komen! batch kedua selepas membalas komen dari 98 blogger. wawawa.. its okay.. demi kalian semua yang selalu tinggalkan komen di HLN. Tanda penghargaan. Thank you so much! 🙂

  3. TE:kak belum expert lagi photoshop..kadang2 pening sendiri camana nak tukar background sbb byk layer2 segala.lum test lagi experimen tu..lupa pula beli..nnti kak test, kak buat entri special hehe
    p/s:ajar akak photoshop bule? hehe
    Hana:yang last tu bukan akak hehe..tq..172 komen..haa tulah jangan kumpul banyak2 hehe..selamat menjawab komen ya!

  4. GematriA™ berkata:

    eh? ko lukiskh itu mama? huhuhuhu..

  5. ia begitulah kiranya..kecuali yg last tu..
    komen jak bah..tia jua aku marah hehe

  6. GematriA™ berkata:

    amboi. pandai ko lukis. nnt kirim sa gmbar yg seram2 pl.

  7. gema: bha buli bha kalu ko ehehe
    pa: biasa2 jak ni dik..tq 🙂

  8. tengkorakemas berkata:

    @ Mama JnJ

    insyaAllah mana saya boleh ajar saya ajar he

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s