Salam
Sebelum ia hilang bila kami pindah rumah lagi.
Sebelum ia terendam air hujan kalau masuk ikut jendela stor.
Sebelum ia dimakan Cik Anay-anay, dikencing Cik Lee Fhas.
Sebelum ia menjadi kapal terbang mainan anak-anak.
Baik buat back up di blog, simpanan blog.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
M.A.R
UNKNOWN CHARACTHER
BABU ANANG
JOKER KREKO
UNFINISHED SKETCH
UNKNOWN CHARACTER
AKIRA KREKO
Yah, aku berjiwa kartun.
JnJ tertidur pulas, mula jam 3-5 main kecebung-kecebung di kolam hotel. Mata Abah JnJ bersinar dalam gelap sambil menggaru-garu kepala yang tidak gatal melihat keputusan MU seri 2 sama. Aku?, entah semangat apa yang buat aku pajak set melukis di Eaton’s tadi. Kertas lukisan, pensil B, 3B-8B, Pen Pilot 2.0 dan 8.0. Siapa yang bertanggungjawab akan semangat yang datang balik ni.
UMS belum isi, lupa result stpm pulak. Membebel habis Abah JnJ, sampai bila engkau mahu menganggur ni?
Itu saja, bersiaran secara langsung dengan talian ala-ala tokyo drift dari hotel california eh palace hotel. Laju bung!. Ohya di cineMAX ada movie pasal blog….whoaaa..layan. Standard Room di sini tiada HBO, hanya Cinemax.
p/s: tadi makan di harbor city, nda ingat nama restoran, ada ex-student northern varsity di situ….mahu tegur takut nda dilayan, aku senior tapi dia agak cemerlang. Segan pula aku ni apalah saja, dia dengar-dengar pegawai bank. Ala dulu makan di Sadong pun dia buat-buat nda kenal. Mengkalilah.
Abah JnJ sangat kecewa, MU kalah.
Advertisements

About mamajnjnj@anangsue

Orang.Kampungan

8 responses »

  1. GematriA™ berkata:

    uiiinnnaaaaaaaaaaa.. mmg minat melukis ko mama?

  2. tengkorakemas berkata:

    wah boleh tahan juga artwork kak 🙂 movie apa pasal blog tu?

    p/s:kenapa saya perlu dikecewakan lagi kak..kenapa..MU tidak kalah..tapi seri..yg jelasnya saya kecewa huwaaa…

  3. Gema:uinaaaa…minat jualah sikit juala masa bujang byk masa, sikalang kurang masa senggang hihi..
    TE:ni kalu anto kreko udah expired hehe.takleh nengok info, remote hotel lain hehe..tpi sikit ja tgk tadi..tapi yg sempat tgk pompuan tu cakap ini adalah kali terakhir saya berblog pastu kena bunuh heheh
    p/s:usaha lagi di masa hadapan bgtau MU 🙂

  4. LiFe KaMi berkata:

    pergh smart la lukisan mama ,kenapa tak gi interview mjalah ujang..:)
    ckp kat abah takpe MU kalah yg pnting Arsenal menang..hehe

  5. sizuka[Izzati] berkata:

    whoahhh berbakat sungguh sis nih.

  6. nur berkata:

    nice one.. member pun suke lukis. teringat kat dia

    ALL IN ONE

  7. Anna Boleyn berkata:

    mama jnj ni berbakat lah.. cantik2 lukisannya. 🙂

  8. lk;ujang ke, apo ke musti reject nyer..banyak lafiyang perlu diperbaiki..
    hehe takpa..MU menang pulak bebaru ni
    izzati;;biasa ja hihi
    nur; musti dia terer lagi
    anna; biasa ja anna

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s