Lukisan Untuk Hari Ini-
Tidak ingat bila dilukis, dalam tahun berapa. Saja ja post ini untuk simpanan blog.

Advertisements

About mamajnjnj@anangsue

Orang.Kampungan

13 responses »

  1. tengkorakemas berkata:

    hehe kak pandai lukis potret org?maksud saya org dok depan kak lukis

  2. udah pernah cuba, gak bisa dik..hehe..kalu gambar bule kot..lgpun masih dalam percubaan juga nak lukis jnj, tapi taulah budak2 bukan pandai diam2 hehe, kalu potret cam natalie imbruglia n oh ya ada abah jnj juge..tapi % kesamaannya memang ….tak samalah kot..nanti kak post yg ala2 potret tu eh..

  3. Tina berkata:

    Hi! Great sketch… portrait of someone special?

    Thank you for visiting my blog baru2. Glad to 'meet' someone from KB! Cheers!

  4. tengkorakemas berkata:

    orait 😀

    p/s:entri award kak pun saya tak tersiap lagi huhu

  5. tengkorakemas berkata:

    orait kak 😀 moga dapat laptop baru ehehe

    p/s:entri award kak pun saya tak siap lagi huhu

  6. Anna Boleyn berkata:

    cantik nya.. akak boley lukis potret tak? lukis muka hana. hehe ;p

  7. hana: aaa..tak janji..hehe..nak cari gambar hana yang terang sikit kot..n tunggu laptop baru huhu..tapi akan dicoba ya 😉
    te: gak papa kok, bisa ditangguh lagi tu hehe
    tina: wah dari kb jugakah?..sa belum baca entire of your blog lagi.., tapi memang isi entri kamu menarik!..potret tu bukan siapa-siapa..tiba2 mahu lukis orang dari pandangan sisi, tq datang singgah n komen ya! 🙂

  8. jari jemari seni…
    wani tulisan pun buruk.. dah xtau camne nk bg cntik..haha..apatah lg nk lukis2 ni..kui3..
    tabik la org pndai lukis
    p/s : wani shat je.. akak shat x?
    skrg mls gler nk blogging…kui3

  9. jari-jemari ini tidak seaktif dulu lagi wanie,.dah rapuh hehe
    takpa kita faham..ada masa2 tu akan seronok berblog balik..percayalah..

  10. Tina berkata:

    Ya, I pun dari KB but sudah lama in KK. I always tell people I'm from KB. Pernah mengajar di Arshad.. termasuk subject Art!
    So glad you think my blog entry menarik. Thank you!

  11. ya, saya patut panggil cikgu tina lah ni kan..wah saya minat art juga cikgu 🙂
    ex-arshad, form 6, 97-98 ni :-)..zaman cikgu zulkifli, cikgu zaiton, cikgu kalyani dan cikgu rokiah..

  12. Dark Half berkata:

    adakah artwork JnJ menggambarkan perasaan sendiri?selalu nmpak mellow jek

  13. dark: oh, kadang ikut mood juga, tapi selalunya mellow banyak pengaruhi lukisan dan selalu siap cepat hehe, terima kasih singgah dan komen..tapi semua lukisan yg dipaparkan adalah karya masa 4-5 tahun sebelum ini, cumanya dipostingkan masa mellow2 🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s