Salam.
Aku tidak tahu sama ada aku ikhlas untuk mengemaskini blog aku ini. Perasaan kecewa yang teramat menyelubungi diriku sepanjang hari. Yang nyatanya, bayang-bayang laptop baru belum juga muncul. Kecewa sungguh diri ini. Uweeekkkk!!! (tiba-tiba merasa ingin muntah dengan cara menggambarkan kekecewaan diri sendiri)
Memanglah Abah JnJ (aku katakan ikrar di sini) sudah berikrar untuk men’surveykan’ laptop bersama-sama pada hari ini. Namun ternyata, hanya mensurvey, bukan men’cash’ dan ‘carry’kan laptop. Maaf atas kesalahan bahasa di situ.
Sungguh aku berasa ‘kechiwa’!. Bila bercakap pasal Disappointment, lagu dan rupa minah@ mamarock ini yang terbayang di mata dan telinga aku, dengan suaranya yang…..entahlah. Malas mahu gambarkan suaranya seperti apa bung!. Tapi kusuka dorang ini.

Jadi maaflah atas penangguhan ‘blogwalking’ ke blog kamurang ya!. Sesungguhnya aku amat-amat menghargai komen-komen kamurang. Pernahkah aku bagitahu kamu bahawa aku sukakan kamurang datang sini dan komen blog aku, yang baik dan buruk aku terima, betul. Dan untuk membalas kunjungan kamu, aku sedaya upaya mengunjungi kamu juga dan tinggalkan komen selepas membaca entri, tidak kiralah entri apa. Tunggu jaklah. ‘Loose’ sudah ibu jari aku sebelah kanan ini pegang skrin.

Itu saja.
Signing Off

p/s: dalam proses memujuk sekali lagi…..

miss anne : hana love nest…terima kasih banyak-banyak, aku amat terharu dengan kedatanganmu yang mengomen blogku walaupun sudah expired (lama), yang lain-lain juga peace!

Advertisements

About mamajnjnj@anangsue

Orang.Kampungan

13 responses »

  1. Pencacai Alim berkata:

    aku sentiasa pembaca setia blog kamu

  2. tengkorakemas berkata:

    Saya suka lagu zombie dan Animal Instinct hehe

    takpe kak, take your time, semoga proses memujuk berjaya hehe

  3. Tina berkata:

    Hi again! My sympathies.. harap you get your new laptop soon. Meanwhile you tak bole cuba put the screen against a wall? So you don't have to hold it? Just a suggestion.
    Take care!

  4. dya adriza berkata:

    Merajuk dengan hubby ya sis.. x pe2 mana tau dia nak buat suprise ke.. hehe

    p/s: Terkejut 1st time sampai sini, tapi tgk2 tuan punya blog tgh kecewa.. take your time ya sis^^

  5. Zezebel berkata:

    Bila lappy bermasalah..memang mengeramkan..

  6. cheqna berkata:

    salam
    camana skang kak??
    sihat sudah???

  7. pencacai alim: terima kasih
    TE:bolehlah kalu yang itu, tapi paling suka dengar yg ini, no need to argue & everything i said…biasaklah mello2 hehe
    tina:saya sudah pernah cuba dulu tapi tidak menjadi :-(, sangat teruk masa itu

  8. dya: wah terima kasih singgah ya, tidaklah merajuk sangat, lagu tu bikin gempak saja hehe.
    zezebel: ya memang betul, terima kasih datang singgah ya..
    cheqna:wah lama tidak ke mari kan…dah sihat, alahan dah berkurangan, cumanya sesak nafas sekarang ini sebab baby tengah membesar..terima kasih singgah ya 🙂

  9. Lina berkata:

    rilek ko..paki siksi2 sket ini mlm..hahaha…kompom bisuk trus dpt..hahaha

  10. Anna Boleyn berkata:

    no biggy kak.. sorry lah lambat komen, terlampau busy smpai tak perasan akak update entry. tu sbb wpun da kategory 'expired' hana komen jugak. 🙂 smoga berjaya pujuk papaJnJ belikan lappy baru ya. 🙂

    p/s : jom baca

    Mission 2 accomplished – Warm advice to all HLN commentators.

  11. lina: hihi…tia payah..buat muka 23sen jak dapat udah

  12. Dark Half berkata:

    sori takde kena mengena ngan entry..
    just wanna say…luv ur artwork, luv the cranberries!

  13. dark: tak apa, terima kasih singgah dan komen ya!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s