Salam.

Ini percubaan pertama aku mengikuti GA. Manalah tahu tersangkut di mana-mana ranting tuah dan menang. Lagipun syarat-syarat agak mudah. Terima kasih kepada Hana @ Anne Boleyn sebab tag aku ya.

 GIVE AWAY Domain Daripada MELROMEO.COM



MENANG 1 DOMAIN .COM / NET / ORG


GIVEAWAY DARI  MELROMEO.COM

 
Keterangan/ Syarat-syarat :

1-Salin dan Tampal ayat berwarna merah dan link kan ke ENTRY CONTEST.

2-Berikan link entry kamurang di ruangan komen ENTRY CONTEST.

3-Tag 5 orang kawan blogger:

tengkorakemas
GematriA
SizukaIzzati
Lina Marley
Azzey

4-Tarikh Tutup : 30 NOVEMBER 2010.

Sekian— Selamat Mencuba untuk diriku sendiri dan kamurang juga !

Advertisements

About mamajnjnj@anangsue

Orang.Kampungan

7 responses »

  1. sizuka[Izzati] berkata:

    whooooootttt.hadiah domain.menarik menarik.hehe~thanks for the tag sis.

  2. Anna Boleyn berkata:

    hehe betul lah ni kak. good luck! kalau ada tuah dapat la sbb ni kan macam cabutan bertuah gak. 🙂

  3. Lina berkata:

    apa itu anang? nda aku paham?

  4. LiFe KaMi berkata:

    wah semoga kamu berjaya..:)

  5. @izzati: ya menarik..cuba cuba saja
    Pencacai & Lina : cam peraduan hadiahnya domain free dari melromeo, copy paste saja tulisan merah itu dan buat entri sikit, tukar kawan2 kena tag dan last sekali komen di entri contest melromeo
    LK: huhu Insya Allah..masih tidak boleh buka blog kamu, kenapa ya?..

  6. @hana : terima kasih kembali 🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s