Salam
Besok kami sekeluarga balik kampung. Untuk beraya dan juga disebabkan Abah JnJ akan ke K.L untuk berkursus. Seminggu lebih jugalah. Jadi nampaknya sunyilah blog ini dari sebarang kemas kini. Oh tidak juga. Mungkin kalau jumpa stesen yang baik (bukan stesen minyak), contoh atas bukit, atas pokok, tengah padang, tepi sungai, atau di mana-mana boleh kemaskini atau terbitkan deraf lama. Dalam masa sehari ini akan cuba menjawab tag daripada kawan-kawan, bergantung kepada talian jalur lebar dan karenah JnJ juga.
Ada  pengumuman:
Terdapat sesetengah blog yang tidak dapat aku buka, contoh Life Kami. Bila buka sahaja akan memaparkan ini:
Kecewa sebab LifeKami selalu datang sini, baca entri dan komen. Begitu juga dengan beberapa blogger yang tinggal jejak di shoutbox juga kadang-kadang aku tidak dapat balas kunjungan disebabkan masalah ini. Mungkin aku kena tukar kepada Mozilla. Nantilah ya. Dalam pada itu aku akan cuba lagi ke babycutekami.blogspot.com.
Itu sahaja
Sekian

Advertisements

About mamajnjnj@anangsue

Orang.Kampungan

5 responses »

  1. tengkorakemas berkata:

    selamat bercuti dan berhari raya kak 🙂

    selamat hari raya Aidiladha

  2. selamat bercuti dan beraya juga TE, lupa pula simpan tajuk entri ini..aiyaaa

  3. Anna Boleyn berkata:

    hehe yeay! dah boleh komen!!:)

    akak buat lah scheduled post.. 🙂 hana pon start esok tak de 3 hari. tp mlm ni nak buat post siap2 utk 3 hari tu. dlm masa 3 hr tu cadang nak buat contest tau..

  4. wihiii..rajinlah hana hihi
    err..cmana pula buat scheduled post tu..kena rujuk hana love nest neh 🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s