Salam

Dapat tag contest ini daripada Azura. Terima Kasih Azura:

syarat-syarat penyertaan ::

  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda

~copy dan paste dari blog Farzana Farzanto~

Dengan ini aku tag 5 lagi kawan blogger untuk sama-sama memeriahkan penyertaan contest ini ya:

encik tengkorak emas
cik isephia
cik Hifaz
Adik GematriA 
Puan Aima

Moga berjaya untuk kamurang ya 🙂 

Lepas ini mahu buat marathon contest dan award, siapa-siapa mahu tag aku sila-sila, anda dialu-alukan sebelum balik kampung dan berkampung di sana selama beberapa minggu. Oyeahhh!

Sekian untuk kali ini. Ada banyak lagi entri yang akan menyusul. Muahahaha!!!

Advertisements

About mamajnjnj@anangsue

Orang.Kampungan

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s