Salam

Hai Blog!

Macam TUMBLR kah?

Hahaha

Aku sukak ini theme….bagi aku masa letak balik bloglist tepi tu ya, jangan pula kamurang merajuk tiada blog kamu sana 🙂

supaya kamurang nda rindu dendam sama aku, aku letak sini gambar  ni ya

Dan aku berharaplah agar theme ini kekal lama sikit dari biasa, aku kan cepat BOSAN. Hahaa!

Kepada Pembaca Senyap, I’M WATCHING YOU 😀 *perasaan betul ada pembaca senyap ni orang

Sekian

Kami.orang.Kampungan

p/s malam ini tepat jam 12am berakhirlah tempoh SR15, aku tidak berhasrat menyambungnya sebab balik kampung. Mengkalilah…tapi kalau hatinya tak tahan……adalah aku muncul nih PEACE!

Advertisements

About mamajnjnj@anangsue

Orang.Kampungan

4 responses »

  1. cda berkata:

    ada bh su..akula antra pembaca senyap tu…heheh

  2. nonny berkata:

    smartnya ni theme!adalah ni tau pindah pegi wordpress bahaha.

  3. Anangsue@mamajnjnj berkata:

    Bah nonny mari meriahkan dunia wordpress hehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s