Salam

Hai Blog!

Datang balik rindu (padahal baru beberapa hari itu post entry sajak). Seriuslah, dulu-dulu (2 tahun lepas) masa pakai broadband, memang laju awal-awal. Bila lama-lama jadi slow line tu. Macam ni juga dengan internet mobile yang disambungkan ke laptop kalau di kampunglah, memang lembap ya Allah!.

Eh masa tengok kahwin Sabtu, rumah makcik, aku terkejut tengok longkang tepi jalan sudah dikorek dan lihat batang paip bersusun di depan rumah makcikku. Jadi aku tanya mamaku, dia kata sudah bermula seminggu dua. Alhamdulillah. Jika benar, penantian berpuluh tahun kami akan berakhir tidak lama lagi. Terima kasih 🙂

Balik jalan kaki, tidak jauh juga dari tempat kahwin. Gambar pengantin tiada sebab asyik menggambar muka sendiri dan si Syazanna :D.

Sengajalah aku kaburkan. Lihat! Aku tersenyum weh! Haha

 

 

Sekian

kami.orang.kampungan

Advertisements

About mamajnjnj@anangsue

Orang.Kampungan

4 responses »

  1. aima berkata:

    sebabnya si Anang nda boleh senyum selalu..bnyk yg cair nanti susah okey

  2. Lina Marley berkata:

    haha..c anang senyum..mcm c bunga punya style senyum..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s