Salam Hai Blog!

Seperti yang aku war-warkan sebelum ini tentang AADT, akhirnya selepas diinstall CS5 oleh kakakku, barulah dapat bertatih lagi melukis. Tapi masalahnya sekarang, tidak dapat save file sebagai Jpeg, terpaksa screen capture dan crop barulah dapat save. Aku pun tidak tahu kenapa.

Cover ini sudah berapa kali ubah, tapi Alhamdulillah berjaya juga. Tapi muka heroin macam pelik saja. Warna memang aku failed, tapi aku tegaskan sekali lagi bahawa karya ini hanyalah untuk santai-santai saja. Tidak serius, tema biasa-biasa saja, anatomi dan permainan warna aku masih belajar lagi.

Bak kata Zahiril , karya ini ‘Untuk Kawan-kawan Yang Suka’ tapi tagline dia sudah berubah sekarang rasanya ‘Untuk Kawan-Kawan Yang Kita Suka’

🙂

Sekian

kami.orang kampungan

p/s rambut hero pelik ahh

Advertisements

About mamajnjnj@anangsue

Orang.Kampungan

8 responses »

  1. Puan Azmah berkata:

    Pndainya ko nang, yg aku ni kayu melukis hahaha

  2. nonny berkata:

    sioknya pandai melukis! bulih bikin bisnes online nie 🙂

  3. BibiErr Karim berkata:

    Mata si gadis ala2 mata mu. Disengaja bah tu kan. Nice beginning bah ni.

  4. GematriA™ berkata:

    ahahaha..
    Nice!

    tp btl bha..muka awek tue sama mukamu nang..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s