Salam

Hai DSCK!

Bilang orang putih, Lets the photo tell its stories kan. Pedulikanlah kesalahan Englishku di sini…. ini gambar kenang-kenangan…

Kerancakan perbualan….. dan penginterframe (Juan)

Yang setia menunggu…. terima kasih anak-anak dan Abah JnJnJ… sporting habis…

Yang ketiduran….

Yang mencukupkan corrum/corum/korum…. ahh apa-apalah ejaannya…

Para mama-mama bloggers

Para mama/ibu dan anak-anaknya….

sebab aku kontrol senyum di sini. tidak pastilah adakah itu senyum atau bukan. dan lagi, blogger mama budak yang berdua itu cun.

The Yummehh..

Dan lagi tanganku baruku perasan sangat montel di situ. petanda aku sudah berISI. Bukan berTIAN ah.

Fakta:

#Pertama kali makan dessert dan harganya kirim salam…

#Aku ada mencuba sms As, tapi tidak jadi, bukan tidak sampai As. Aku risau je tak dibalas hehehe

#Bila kamu dekat denganku dan tercium bau-bau baru, sebenarnya baju itu beli dan pakai terus hari itu, sebab pakaian aku sangat bida’ masa keluar dari rumah. Aku suka baju itu sebab longgarssss dan polka dot dot (kunun)

#Masa membelek baju Nicole di supermarket, Jajang berlari-lari anak, tergelincir kena mukanya. Tidak dapat dilarang dia ini, orang bilang jangan berlari. Kasutnya licin dia tidak mahu tukar, terpaksa cari kasut baru yang pink dan bling-bling kesukaannya. Nasiblah ada ‘diskon’. Bukanlah bling-bling tapi pinknya tu macam..macam… sangat striking bilang orang putih.

#Pertama kali jumpa Lina sejak dia pindah KK. Aku rasa dalam gambar si Lina ini tinggi dariku, macam si Ona juga, tapi rasanya sama-sama juga bah kan Lina?

#Cuba membuat lelucon yang sebenarnya tidak menjadi, sebenarnya aku gugup betul pada masa itu sebab takut tergelincir kata dan aku kan pemalu orangnya (:D), tapi yang sebenar-benarnya aku teruja sebab niat selama ini untuk berjumpa telah menjadi realiti. Maaf dipinta andai ada tersalah kata ya kawan-kawan berdua hihihii

#Ingin tinggal lebih lama dan sembang lagi, tapi Juan sudah mengajak ke Boo Boo Land.

Last but Not Least bilang-bilang orang putih: Im looking forward to meet you again, next time i will belanja ya hihihih

Sekian

kami.orang.kampungan

Advertisements

About mamajnjnj@anangsue

Orang.Kampungan

6 responses »

  1. aima berkata:

    next time kasi ada aku baaaaaaaaa…..awalawal aku invited hari raya kamu semua datang yaaaa raya kan 1bulan!! apa pun jeles ba sama kamu!!!!!

  2. Puan Azmah berkata:

    kau paling sporting nang bab gambar2 ni, aku sukak! hahaha…

  3. lina berkata:

    nih c as version blum ada..sdg menunggu..haha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s